Medie

Medie linjen på Ringsted Produktionshøjskole er et tilbud til dig, der er interesseret i computer og alt, der har med IT-verdenen at gøre.

Med udgangspunkt i dine interesser og færdigheder kan vi i fællesskab tilrettelægge en linjes forløb med masser af projekter som f.eks. produktion af skoleblad, hjemmesider, brochurer, foldere og meget andet.

På linjen lærer du f.eks. tekstskrivning i tekstbehandlingsprogrammer, almen viden om computer, foto/video, billedbehandling etc. Alt sammen viden som du kan få brug for, uanset hvilken uddannelse eller hvilket job, du vælger. Vi anvender software og udstyr, som ligner det, der anvendes på de fleste uddannelsesinstitutioner og ude i arbejdslivet.

Vi har også IT-Support af både egne maskiner og netværk, samt udstyr som kunder kommer med.

Det er lige fra fejlfinding og fjernelse af f.eks. vira og andet skadeligt software, til at udskifte defekt hardware. I den sammenhæng kan det siges at linjen er godkendt til 3 lærlinge inden for IT-Support området.

Måske er du rigtig dygtig til et eller andet med en computer, eller du har en god idé, som du vil dele med os andre, så kan du prøve det af på Medie linjen.