KUU

KUUKian's glade figure
Hvad er en Kombineret UngdomsUddannelse?
Kombineret UngdomsUddannelse er en kort uddannelse – på 2 år – som gør dig i stand til at tage et arbejde eller fortsætte i anden uddannelse efterfølgende.
Her er:
Praktiske opgaver indenfor et erhvervstema, du har interesse i
• Værkstedsundervisning, hvor teori og praksis kombineres
• Fagligt værktøj, gode materialer og dine hænder
• Arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære
• Fagmoduler fra erhvervsskoler
• Erhvervstræning hos en virksomhed, så du prøver ”hvordan det fungerer i virkeligheden”
• Dansk og Matematik – på en god måde, så du kan bruge det i dit arbejde og blive dygtigere
• Fællesskab – du bliver en del af et KUU Vest hold på din baseskole
• Fælles undervisning og oplevelser, som ekskursioner og en udenlandsrejse

Uddannelsen er til dig, som er færdig med 9. eller 10. klasse og er motiveret til at komme i gang med en uddannelse, men ikke er klar til at begynde på en erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse.
Kombineret UngdomsUddannelse Vestsjælland er skruet sammen så du får mest muligt ud af det – både fagligt, personligt og socialt – og dermed giver uddannelsen dig nye forudsætninger for at kunne tage en erhvervsuddannelse bagefter eller finde et ufaglært arbejde inden for dit erhvervstema.
Og så link til: www.kuuvestsjaelland.dk

Har du hørt der er kommet en ny uddannelse til Tølløse? (Ringsted?/ Slagelse?/ Holbæk?/ Svinninge?/ Odsherred?/ Kalundborg?)

Kombineret UngdomsUddannelse Vestsjælland er til dig, som er motiveret til at tage en uddannelse og som har lyst til meget praktisk arbejde og kun lidt teori!
Har du lyst til: Praktiske opgaver & værkstedsundervisning, Fagligt værktøj, gode materialer og bruge dine hænder, Fagmoduler fra erhvervsskoler, Erhvervstræning hos virksomheder, Dansk og matematik, Fællesskab Fælles undervisning og oplevelser, som ekskursioner og en udenlandsrejse, Fast kontaktperson igennem hele forløbet og SU (hvis du er over 18 år)?
Så kan Kombineret UngdomsUddannelse Vestsjælland være en rigtig god uddannelse for dig! --- Eller en som du kender – Del denne side på Facebook med dem du kender, og som ikke rigtigt ved, hvad de skal.